Onze missie

Bij Biokaze.com vind je veel bijzondere kazen, die je ergens anders niet zo gauw aantreft. “Een heleboel verschillende geitenkazen bijvoorbeeld, met allerlei heerlijke, smaakvolle kruiden. geit Kaasjes die we zelf laten maken bij kleine, lokale boerderijen, waaronder zorgboerderijen die we met onze opbrengst weer sponsoren. Geitenkaas is makkelijker verteerbaar dan koeienkaas en daardoor gezonder. Een heleboel mensen die een allergie hebben voor koeienmelk, blijken prima van geitenkaas te kunnen genieten. En dat geldt al helemaal voor schapenkaas, dé trend van dit moment. Moet je écht eens proberen!

De mogelijkheid van het leveren van een zeer uitgebreid producten pakket. Dit varieert van Goudse kazen in allerlei leeftijdscategorieën, een indrukwekkende lijst van kruidenkazen, een gamma aan blauwe schimmelkazen en oppervlakte gerijpte korstkazen en een reeks van verse geitenmelk kaas. Dit alles is dan weer verder onder te verdelen op basis van de melksoort (Koe, Geit en Schaap) en het type (gangbaar, EKO of Demeter).

Het zorg dragen voor een constante en hoge kwaliteit met een geweldige smaakbeleving van de producten van Bio Kaas hebben geleid tot een steeds verder uitdijend grote schare aan vaste klanten/consumenten.

We streven naar fantastische, milieuvriendelijke producten voor een betere levensstijl.